Tervetuloa Sirkka Santapukin luennolle, Aura-sali 11.9.2017 klo 18

04.08.2017

Auran kunta ja Auran apteekki tarjoavat kaikille avoimen ja maksuttoman luennon "Ehjin nahoin muutoksessa", luennoitsijana Sirkka Santapukki.

Ehjin nahoin muutoksessa

Yleisön aktiivisesti mukaan ottavan luennon ja erilaisten kokeilujen yhdistelmänä syntyvä tapahtuma. Olet oman terveytesi paras asiantuntija - luennolla tätä vahvistava näkökulma syntyy oman oivalluksen kautta. Osallistuja voi halutessaan vain kuunnella tai nostaa kaiken aihepiiriin katsomansa yhdessä käsiteltäväksi - näin luomme tilaisuuden yhdessä. Oivallus tekee onnelliseksi ja lisää terveyspäiviä ja elinvuosia tutkimuksenkin mukaan. Terveyteen ja hyvinvointiin liittyen ei varsinaisia hokkus pokkus - konsteja ole, mutta luennolla on mahdollista saada suurenkin muutoksen alulle laittavia oivalluksia sekä toimivia menetelmiä jatkossakin käytettäväksi.

Sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet jatkuvan muutoksen ja maailman murroksen keskelläkin säilyttämään ja jopa lisäämään omaa hyvinvointiaan ja elinvoimaisuuttaan sekä luomaan vastavuoroisia ihmissuhteita.

Tavoitteena saada keinoja kohentaa elämänlaatua läpi elämän.

- Oivalluttaja, muutosvalmentaja Sirkka Santapukki

Tervetuloa!