Apteekkikosmetiikka

Apteekin ihonhoito-ja kosmetiikkasarjat ovat korkealuokkaisia ja laadukkaista allergiatestatuista raaka-aineista valmistettuja. Valikoimastamme löydät myös hajusteettomia, väri- sekä säilöntäaineettomia tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti herkän ihon tarpeisiin.


ACO Hud on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, joka harjoittaa omaa tutkimustyötä. Yrityksellä oma tuotekehityslaboratorio, jossa kehitetään erilaisia tuotteita lääkevalmisteistä ylellisiin ihonhoitotuotteisiin. ACOn tavoitteena on lisätä ihon terveyteen liittyvää tietoisuutta ja osaamista, sekä viedä kehitystä eteenpäin. ACOn ihonhoitotuotteita myydään kaikissa Pohjoismaissa vain apteekeissa. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu noin 350 tuotetta ihon erilaisiin tarpeisiin. ACO Special Care –ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti suojaamaan ja kosteuttamaan ihoa ja muuttamaan kuivan ja herkän ihon pehmeäksi ja sileäksi.

         

Favora-tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja, puhtaita ainesosia, joita ihosi tarvitsee voidakseen hyvin. Ilmatiiviit pumppupakkaukset eivät päästä avattuunkaan pakkaukseen epäpuhtauksia, joten säilöntäaineita tarvitaan huomattavasti vähemmän tai ei lainkaan.

Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Favoran Allergiatunnuksella merkityt tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.

          Avène on luotettava ja turvallinen ihonhoitosarja, jonka                  valikoimista löytyy laadukkaita ihonhoitotouotteita kaikille ihotyypeille. Kaikki Avène-tuotteet pohjautuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien.


Atopik on kotimainen apteekkikosmetiikkasarja herkälle iholle. Tuotteiden tehoineina ovat suomalainen kaura, mustikka sekä prebiootit.


 

Yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa kehitetty CeraVe on suunniteltu uudistamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria, jotta iho pysyy pehmeänä ja hyvinvoivan näköisenä. 

La Roche-Posay on viimeisimpien tutkimuksien edelläkävijä ja tarjoaa täydellisen sarjan ihonhoito- ja meikkituotteita kasvoille ja vartalolle. Ihotautilääkäreiden suosittelema.
 

 

Dermokosmeettista ihonhoitoa vuodesta 1931. Koe mineraalipitoisen lähdeveden ihoa vahvistava voima ja tutustu Vichy-tuotteisiin.