Apteekkikosmetiikka

Apteekin ihonhoito-ja kosmetiikkasarjat ovat korkealuokkaisia ja laadukkaista allergiatestatuista raaka-aineista valmistettuja. Valikoimastamme löydät myös hajusteettomia, väri- sekä säilöntäaineettomia tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti herkän ihon tarpeisiin.


ACO Hud on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, joka harjoittaa omaa tutkimustyötä. Yrityksellä oma tuotekehityslaboratorio, jossa kehitetään erilaisia tuotteita lääkevalmisteistä ylellisiin ihonhoitotuotteisiin. ACOn tavoitteena on lisätä ihon terveyteen liittyvää tietoisuutta ja osaamista, sekä viedä kehitystä eteenpäin. ACOn ihonhoitotuotteita myydään kaikissa Pohjoismaissa vain apteekeissa. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu noin 350 tuotetta ihon erilaisiin tarpeisiin. ACO Special Care –ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti suojaamaan ja kosteuttamaan ihoa ja muuttamaan kuivan ja herkän ihon pehmeäksi ja sileäksi.

Avène on luotettava ja turvallinen ihonhoitosarja, jonka valikoimista löytyy laadukkaita ihonhoitotouotteita kaikille ihotyypeille. Kaikki Avène-tuotteet pohjautuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien.

Favora-tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja, puhtaita ainesosia, joita ihosi tarvitsee voidakseen hyvin. Ilmatiiviit pumppupakkaukset eivät päästä avattuunkaan pakkaukseen epäpuhtauksia, joten säilöntäaineita tarvitaan huomattavasti vähemmän tai ei lainkaan. Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Favoran Allergiatunnuksella merkityt tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.

Meiltä löydät myös Naturativ- luonnonkosmetiikkasarjan, jonka kaikki ainesosat koostuvat Eko-Sertifioiduista luonnon raaka-aineista.Kosmetiikka on valmistettu NaTrue Sertifikaatin standardin mukaisesti ja se sertifioidaan vaiheittain markkinoille tulon jälkeen. Lisäksi kaikki pakkausmateriaali on kierrätettävää.

Valikoimissamme on myös Urtekram Morning Haze- sarja, josta löydät edulliset luomukosmetiikkatuotteet ihon ja hiusten hoitoon.

Ammattimeikkaajien rakastama Palladio on vitamiineja ja luonnollisia ainesosia sisältävä värikosmetiikkasarja. Antioksidanttipitoiset meikit saavat ihon näyttämään heleältä sekä suojaavat ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Laaja valikoima tarjoaa runsaspigmenttiset ja laadukkaat tuotteet jokaiseen makuun.

Lierac on jo yli 40 vuoden ajan ollut yksi johtavista apteekkikosmetiikkasarjoista. Sen salaisuus on esteettisen lääketieteen, biologian ja luonnosta saatavien raaka-aineiden yhdistäminen. Yhteistyössä parhaiden tutkijoiden kanssa, Lierac-laboratoriot ovat kehittäneet äärimmäisen tehokkaat tuotteet ihon erilaisiin ongelmiin ja tarpeisiin. Lierac-ihonhoitotuotteet hurmaavat ylellisyydellään ja aistikkuudellaan. Laajasta tuotesarjasta niin naiset kuin miehetkin löytävät monipuolisesti sekä kasvojen että vartalon ihonhoitotuotteita.